Tjänster

Måleri Blåklockan

Vi utför bland annat:
* Tapetsering
* Invändig målning
* Utvändig målning
* Fönsterrenovering
* Nyproduktion
* Trapprenovering
* Våtrumsmålning
* Plåtmålning/tak/fasad

Vi har ett nära samarbete med andra yrkesgrupper såsom snickare, golvläggare, plattsättare, elektriker, VVS-tekniker samt ställningsbyggare vilket gör att arbetsprocessen för dig som kund blir smidig, om du vill ha mer än målningsarbete utfört.


avdelare

Tapetsering

Att tapetsera är en konst som kräver noggrann förberedelse. Det är inte bara att slänga upp tapeterna, utan underlaget ska vara jämt och torrt och man behöver ofta slipa och spackla innan man kan börja. Genom att anlita oss kan du lita på att jobbet blir korrekt gjort. Du behöver inte heller oroa dig för att köpa för lite eller mycket tapeter och slipper merarbete som att åka tillbaka till affären och komplettera. Vi kommer hem till er och gör hela jobbet utifrån era önskemål.

avdelare

Invändig målning

Inom hemmets fyra väggar tillbringar vi en stor del av vår tid. Det är viktigt att skapa en inomhusmiljö som man trivs i och inget är viktigare för detta än känslan av god kvalitet. Måleri är ett precisionsarbete som bäst utförs av en van och stadig hand. Vi gör detta snabbt och enkelt åt dig, så hamnar färgen där den ska och ingen annan stans. Inga uppdrag är för svåra.

avdelare

Utvändig målning

En genomsnittlig husägare lägger ungefär ett halvår av sitt liv på att måla om huset, ett inte helt riskfritt jobb. Om du kan komma på bättre saker att göra med din semester än att tillbringa den balanserande på en stege och med solen stekande i ryggen, låt då de som älskar färg och penslar göra det tunga jobbet och lägg din tid på annat. Alla hus lever sitt eget liv och det är vårt jobb att veta vilka färger som ert hus, sommarstuga eller gårdsbyggnad trivs bäst med. Vi ser till att göra ditt hus till kvarterets pärla.

avdelare

Fönsterrenovering

Vi kan även hjälpa er med att förvandla era gamla fönster till nya och snygga. Ett fönster kräver sin fackman och specialkunskap, framförallt på våra

breddgrader där fukt och kyla ska hållas utanför. Det finns ett stort estetiskt värde att bevara gamla fönster och de flesta gamla fönster går att rädda genom renovering. Ofta är de gjorda av bättre trä och är tidstypiska för ert hus. Så låt en expert renovera era fönster, så behåller också huset sitt värde.

avdelare

Nyproduktion

Ibland går det inte att rädda gamla saker och paneler, trä och timmer behöver bytas ut, ibland även fönster och trappor. Som en modern och flexibel målarfirma, verksam i Dalarna kan vi allt om trä och andra material. För oss är det inte främmande att göra saker utöver de traditionella tjänster som målarfirmor erbjuder.

avdelare

Trapprenovering

En vacker och stilenlig trappa förhöjer hela inomhusmiljön. Så varför inte renovera er gamla trappa genom att anlita en målerifirma som har kompetensen. Trapprenoveringar är något som man behöver göra sällan, därför är det inte enkelt att själv ge sig på detta svåra och tidsödande arbetet. Därför finns vi till er tjänst. Vi kommer hem till er och förvandlar den gamla trappan till en inredningsdetalj som ni kan vara stolta över.

avdelare

Våtrumsmålning

Våtrumsmålning är en teknik som, kanske mer än någon annan, kräver professionellt hantverkskunnande. Ett felaktigt arbete i våtrumsutrymmen kan leda till stora fuktskador på byggnaden, vilket kan bli dyrt för husägaren. Vi är specialister på att måla våtrum tryggt och säkert och garanterar ett professionellt arbete ur fuktsäkerhetssynpunkt.

avdelare

Plåtmålning tak och fasad

Plåt kräver en särskild målarteknik. Det är ett välkänt faktum att fasader och tak av plåt gärna släpper färg efter bara ett par år, när den egentliga livslängden ska ligga på mellan fem och sju år. Vi har det speciella kunnandet och målar era tak och plåtfasader säkert och snyggt, så att ni slipper oroa er för bakslag som flagnande färg.

avdelare

ROT-avdraget

Alla våra tjänster går under ROT-avdraget, förutsatt att det handlar om er bostad eller semesterboende. Ni får rabatt på halva arbetskostnaden och behöver inte fylla i några dokument eller vara i kontakt med Skatteverket. Allt sköts av oss och vi har genom, den så kallade, fakturamodellen redan dragit av ROT- avdraget i vår faktura till er. Snabbt, smidigt och enkelt.

Så varför stå på stegen och kämpa i sommar, medan grannarna grillar och spelar crocket på tomten bredvid? Vi älskar att utföra det som ni tycker är jobbigt och er stege är vårt kontor. Och att göra era fönster och trappor snitsiga och snygga är vårt levebröd. Så gör ni det ni tycker bäst om på semestern, som att umgås med vänner och familj, så sköter vi jobbet snabbt och enkelt åt er. Om ni anlitar ett måleri i Falun, ska ni kunna räkna med att bli mer än nöjda med resultatet.


avdelare