Måleri Falun

Måleri Falun

Söker du ett måleri i Falun för renovering av din bostad, måleri vid nyproduktion eller bara lite förnyelse? Då är Måleri Blåklockan målarfirman för dig! Vi är ett personligt måleri med trevliga målare som möter varje nytt uppdrag med glädje och entusiasm.

Vi utför de flesta förekommande tjänster inom måleri och tapetsering. Detta inkluderar bland annat invändig och utvändig målning, tapetsering, våtrumsmålning, fönsterrenovering och trapprenovering. Dessutom målar vi både tak och fasad av plåt. Genom egen expertis och samarbeten med flertalet andra kategorier av hantverkare kan vi åstadkomma det mesta du behöver hjälp med inom vårt område.

Det kan finnas många anledningar till att man vill ha ny färg eller tapet på väggar och tak. Vi hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt nya hem, fixar barnrummet inför den nya familjemedlemmens ankomst eller fixar ny färg på väggarna efter vattenskadan. Vi räddar dig ur renoveringskaoset och fixar hela huset, utvändigt och invändigt, eller endast en viss detalj som du vill få gjord.

Är du osäker på till exempel skicket på din fasad eller om ditt badrum är rustat för att tåla fukten så kan vi komma ut och göra en bedömning. Vattenskador och mögel kan bli dyra historier, därför är det alltid bäst att vara säker på att allt är i bra skick. Genom att låta en professionell hantverkare undersöka saken och åtgärda eventuella brister så kan du hindra att större fel uppstår.

Vi har lång erfarenhet inom alla våra områden och vi uppdaterar oss hela tiden kring nya tekniker och trender. Vi har god kännedom om de material vi använder och är noga med att allt vi använder är av bästa kvalitet. Inför varje målning eller tapetuppsättning gör vi ett grundligt arbete för att förbereda väggarna inför den nya färgen eller tapeten. Vi plockar ner eventuella tapetrester, spacklar och putsar noggrant. Vid utvändig målning skrapar vi bort gammal lös färg och rengör fasaden med lämplig fasadtvätt. Detta för att din nya färg och dina nya tapeter ska hålla i många år framöver. Ett gott förarbete förlänger livet på din färg och dina tapeter avsevärt. Dessutom är det helt nödvändigt för ett snyggt resultat.

Att jobba på höga höjder vid till exempel fasadmåleri kan innebära stora risker för en lekman. Vi har ett högt säkerhetstänk och väl utarbetade rutiner för hur riskfyllda moment ska utföras. Låt därför oss utföra allt riskfyllt arbete på ditt hus. Då kan du vara trygg med att det blir gjort på ett korrekt sätt och undvika onödiga olyckor.

För oss är det alltid viktigt att kunden blir nöjd och glad. Allt arbete sker i en nära dialog med kunden och skulle det av någon anledning vara något du inte är nöjd med uppskattar vi en rak och ärlig dialog. Vid eventuella missförstånd finns det alltid en lösning.

Många har ambitionen att renovera själva, men ganska ofta upptäcker man snart att det är mer jobb med måleri och tapetsering än man först trott. Lämna över jobbet till någon som gör det till vardags istället. Då går det snabbt och enkelt. Du slipper leva i renoveringsstöket och resultatet blir snyggt och hållbart.

Oavsett vad du vill ha hjälp med ser vi till att lämna efter oss ett snyggt resultat som du är nöjd med. I dialog med dig ser vi till att arbetet utförs på ett sätt som skapar minsta möjliga störningar i din vardag. Självklart är vi också noga med att inte orsaka någon skada under arbetets gång på inredning och övrig egendom.

Måleri Blåklockan är ditt måleri i Falun och vi hjälper dig lika gärna med stora som små jobb. Vi löser dina problem och sätter färg på din vardag. Du är varmt välkommen att ring oss redan i dag för förfrågningar eller beställning av tjänster!

Måleri Falun