Om oss

Målarfirma Falun

För 500 år sedan blev det modernt bland grevar och baroner att måla sina slott och herresäten. Inte förrän i slutet av 1800-talet fick vanligt folk möjligheten att måla sina hus och ladugårdar i den numera klassiska Faluröda färgen. I dag kan alla anlita oss för ett professionellt och hantverksmässigt måleri- eller tapetseringsarbete.

Vi är en målarfirma i Falun med rötterna djupt ner i Dalamyllan och vi ser en stolthet i att fortsätta den lokala hantverkstraditionen. Vi vill bevara och vidareutveckla den yrkeskompetens som funnits i länet, men vi är också ett modernt måleri i Dalarna, med fokus på kundens behov idag.

Den moderna människan har ett behov av förnyelse, och att inreda och renovera våra hem är populärare än någonsin. Ett personligt och unikt hem är ett måste och vi målar helst om lika ofta som vi byter frisyr. Ibland fattas dock den tid och kunskap som behövs för att förverkliga dessa drömmar.

avdelare

Att måla om inomhus eller utomhus är en hel vetenskap. Det tar tid och kräver mycket förberedelser innan man vet vilken sorts färg och vilket märke man ska ha. Arbetet måste sedan utföras på ett professionellt sätt för att det ska hålla i många år. Det är här vi kommer in.

Vi är en målarfirma i Dalarna som erbjuder våra kunder det mesta man kan tänkas behöva hjälp med inom området. Vi utför målning inomhus och utomhus, även på tak och plåt. Vi tapetserar och dessutom utför vi renovering av era fönster och trappor.

Vi gör det du länge gått och drömt om, men inte funnit tid att genomföra. Kanske har du dragit dig för att fixa skavanker i ditt hem för att du själv saknat kunskapen och trott att det är för dyrt att anlita professionella hantverkare. Vi kan glädja dig att denna sortens tjänster idag inte behöver bli dyra att leja bort, tack vare ROT-avdraget.

 

Målarfirma Falun